Wie zijn we?

Jan en Peter Schellekens staan aan het roer van Schellekens Events. Een betrouwbare partner, die ervoor zorgt dat de opdrachtgevers zich volledig kunnen richten op het aanbieden van promotionele ondersteuning aan hun klanten. Dit doen ze door de zorg van de opslag, onderhoud, transport, begeleiding en financiële opvolging, volledig uit handen te nemen. Zij doen wat ze aan hun klanten beloven en meer! Dit kunnen ze omdat ze – met veel plezier – volledig achter de dienstverlening staan en werken met gepassioneerde en gelijkgestemde medewerkers en leveranciers. Met hun team en opdrachtgevers streven ze naar een constante optimalisatie van de dienstverlening.

Referenties

Schellekens Events kwam bij mij op het juiste moment! Jupiler bijv. een van onze merken van AB InBev is sterk aan het groeien in Nederland dus ook onze eventsmaterialen die door marketing worden aangeschaft worden meer en meer. Qua events moet je dan denken aan Jupiler festivals, Jupiler League etc.. Schellekens Events is een zeer gestructureerde organisatie waar alles duidelijk een naam heeft en het onderhoud van de materialen goed bijgehouden wordt of het nu een beachflag of een bar is.

Onverwachtse opdrachten worden direct in de planning gezet en overal is een oplossing voor. Zij nemen het werk uit handen waar ik niet mee bezig moet zijn. Een goed contact in deze vorm van samenwerking is zeer belangrijk, daarom hebben wij tussentijds overleg over alle zaken.

Suzanne Versmissen

Inbev Nederland

In mijn eerste baan bij Red Bull heb ik Peter en zijn broer Jan leren kennen. In mijn rol van eventcoördinator veelvuldig contact met elkaar gehad en samen de event-logistiek van Red Bull verder kunnen professionaliseren. In mijn huidige baan bij Playboy was toen ik hier begon nog niets geregeld met betrekking tot events en alle logistiek daaromheen. Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken om Peter te vragen om ook voor Playboy en andere titels zoals Revu en Panorama dit te gaan verzorgen. Schellekens Events is voor mij een partij die niet alleen betrouwbaar, stipt en zorgvuldig is maar ook een partij die meedenkt met de klant om dingen op een kostenefficiënte manier te doen. Voor mij erg prettig en een zorg minder wanneer ik weet dat Schellekens Events mijn evenementen logistiek verzorgt.

Jochem Dielemans

Sanoma Media