Kennismaking

Inventarisatie

Invulling EMS

Eventsupport

Onderhoud en beheer

Kennismaking

In 5 eenvoudige stappen…geen zorgen meer:

Beginnen bij het begin, is voor Schellekens Events een kop koffie met een echt bossche bol om te achterhalen wie u bent, wie het bedrijf is en waar u voor staat. Samen formuleren we kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen om u te ontzorgen. Door advisering en het blijven ontwikkelen van innovatieve oplossingen en ideeen varlagen we uw “cost-of-ownership”

Inventarisatie

Samen inventariseren we op welk gebied u ontzorgt wilt worden door het in kaart brengen van uw eigen materialen, mogelijke andere materialen en uw overige wensen. Dit bij elkaar geeft een beeld van onze partnership.

Alles staat bij ons klaar, onderhouden en 24/7 afroepbaar en inzetbaar, brandschoon en 100% operationeel

Invulling EMS

Al uw materialen zijn 24/7 en overal inzichtelijk en te reserveren in het online EMS (Event Management Systeem). U bepaalt wie er inlogt, u bepaalt de “looks” en de uitstraling.

Ons EMS wordt geheel aan uw wensen aangepast en geconfigureerd, alle info die u nodig heeft, staat voor u klaar.

Eventsupport

Het beeld dat uw klanten van u hebben, bepaalt uw succes. Samen gaan we voor goud, dat betekent dat wij waken over uw uitstraling op locatie. Niet alleen door het leveren van schone en werkende materialen, maar ook door uw ogen en oren te zijn in het werkveld. Als u weet wat er speelt, kunt u erop sturen.

Onderhoud en beheer

Ons magazijn is onze showroom en die van u. al uw materialen zijn brandschoon en 100% direct inzetbaar. 
Naast het schoonmaken, zorgen wij ook voor reparaties en periodiek onderhoud, wat de levensduur van uw materialen drastisch verlengd.
Daarnaast zorgen wij voor innovatieve (transport) oplossingen om de levensduur van uitstraling van uw goederen te blijven garanderen