Deeltijd of voltijd (24-40 uur)

Houd jij van aanpakken? Heb je oog voor detail? En wil jij achter de schermen werken voor A-merken? Ga dan bij ons aan de slag als Chauffeur & Logistiek Medewerker Events.

Waar ga je werken?
Schellekens Events is gespecialiseerd in het op- en afbouwen van evenement materialen. Zo komen wij voor onze klanten bijvoorbeeld op beurzen, festivals en in horecagelegenheden. Voordat het evenement begint, zorgen wij dat alle materialen op de locatie worden opgebouwd. En we gaan natuurlijk niet weg, voordat het er top uit ziet!

 

In ons warehouse in Rosmalen worden alle evenement materialen onderhouden. Zodat alles er weer tiptop uitziet voor het volgende evenement.

Wij werken met een klein, maar hecht team. Wij houden van aanpakken, maar bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit! Daarom zoeken we een representatief persoon die de lat graag hoog legt.

Wat houdt de functie in?
Je bent zowel werkzaam op de evenement locaties als in ons warehouse in Rosmalen.

Op de locatie ben jij het visitekaartje van Schellekens Events en onze opdrachtgevers. Je draagt zorg voor de complete op- en afbouw, in overleg met de klant. Hieronder valt ook het aansluiten van water, stroom en overige benodigdheden. Je gaat pas weg, als de klant tevreden is. En onderweg rijd jij natuurlijk als een heer (of dame) in het verkeer.

In het warehouse verzamel je onder meer bars, parasols, koelingen en dranken. Alles om het opbouwen zorgvuldig voor te bereiden. En na events vind je het ook niet erg om mee te helpen in het onderhoud van de materialen. Dit betekent dus dat je ook met een stofdoek in je handen de bars staat te boenen of de deuren van koelkasten staat te zemen.


Functie eisen

  • Je vindt het leuk om onderweg te zijn en bent klantvriendelijk;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je houdt van aanpakken;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (Rijbewijs BE of C is een pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een informeel bedrijf met doorgroeimogelijkheden. In deze baan is geen dag hetzelfde en ben je onderweg door heel Nederland! Je krijgt een contract voor 24-40 uur per week aangeboden (contracturen in overleg) en een interne training over hoe om te gaan met de evenement materialen.

Spreekt het je aan om zelfstandig te werken en je verantwoordelijk te voelen voor de materialen van onze klanten, dan horen we graag van je. Stuur je motivatie en CV naar info@schellekensevents.nl of bel naar 073-5218901.