Kennismaking

Kennismaking

Inventarisatie

Inventarisatie

Invulling EMS

Invulling EMS

Eventsupport

Eventsupport

Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

In 5 stappen, geen zorgen!

In 5 stappen, geen zorgen!

Referenties

Suzanne Stadhouders - AB Inbev Nederland

 "Schellekens Events kwam bij mij op het juiste moment! Jupiler bijv. een van onze merken van AB Inbev is sterk aan het groeien in Nederland dus ook onze eventsmaterialen die door marketing worden aangeschaft worden meer en meer. Qua events moet je dan denken aan Jupiler Festvals, Jupiler League etc...
Schellekens Events is een zeer gestructureerde organisatie waar alles duidelijk een naam heeft en het onderhoud van materialen goed bijgehouden wordt of het nu een beachflag of een bar is.
Onverwachtse opdrachten worden direct in de planning gezet en overal is een oplossing voor. Zij nemen het werk uit handen waar ik niet mee bezig moet zijn.
Een goed contact in deze vorm van samenwerking is zeer belangrijk, daarom hebben wij tussentijds overleg over alle zaken."
Suzanne Stadhouders - AB Inbev Nederland

Website: http://www.ab-inbev.nl

Maarten Vissers - Red Bull Nederland BV

Samenwerking Schellekens Events - Red Bull Nederland
“In 2005 is de samenwerking voor executie van event & POS logistiek gestart tussen Red Bull Nederland en Schellekens Events. Premium uitstraling van ons merk in de markt is voor Red Bull de hoogste prioriteit en top executie van onze Event & POS materialen is dan ook een integraal onderdeel van onze marketing strategie. Met Schellekens Events hebben we een unieke samenwerking gevonden, waarin Schellekens als operationele arm van Red Bull Nederland fungeert. Met grootste zorg en aandacht voor ons merk en zeer professionele instelling is Schellekens de afgelopen 6 jaar een waardevol verlengstuk geweest van Red Bull Nederland.”
Maarten Vissers – Red Bull Nederland

Website: http://www.redbull.nl

Jochem Dielemans - Sanoma Media

“In mijn eerste baan bij Red Bull heb ik Peter en zijn broer Jan leren kennen. In mijn rol van eventcoördinator veelvuldig contact met elkaar gehad en samen de event-logistiek van Red Bull verder kunnen professionaliseren. In mijn huidige baan bij Playboy was toen ik hier begon nog niets geregeld met betrekking tot events en alle logistiek daaromheen. Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken om Peter te vragen om ook voor Playboy en ander titels zoals Revu en Panorama dit te gaan verzorgen. Schellekens Events is voor mij een partij die niet alleen betrouwbaar, stipt en zorgvuldig is maar ook een partij die meedenkt met de klant om dingen op een kostenefficiënte manier te doen. Voor mij erg prettig en een zorg minder wanneer ik weet dat Schellekens Events mijn evenementen logistiek verzorgt.”
Jochem Dielemans – Sanoma Media


Website: http://www.sanomamedia.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Klanten over Schellekens

Suzanne Stadhouders - AB Inbev Nederland:

" "Schellekens Events kwam bij mij op het juiste moment! Jupiler bijv. een van onze merken van AB Inbev is sterk aan het groeien in Nederland dus ook onze events..." (lees meer)

Bekijk fotogalerij