Kennismaking

Kennismaking

Inventarisatie

Inventarisatie

Invulling EMS

Invulling EMS

Eventsupport

Eventsupport

Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

In 5 stappen, geen zorgen!

In 5 stappen, geen zorgen!

Missie, visie en kernwaarden van Schellekens Events


Missie
Schellekens Events is een betrouwbare partner, die ervoor zorgt dat de opdrachtgevers zich volledig kunnen richten op het aanbieden van promotionele ondersteuning aan hun klanten. Dit doen we door de zorg van de opslag, onderhoud, transport, begeleiding en financiële opvolging volledig op onze schouders te nemen. We doen wat onze klanten beloven en meer!!! Dit kunnen we omdat we dienstverlening staan en werken met gepassioneerde en gelijkgestemde leveranciers en medewerkers. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een constante optimalisatie van onze dienstverlening.

Visie
Schellekens Events moet verder doorontwikkelen om de groeiende vraag naar de zorg van de promotionele ondersteuning van meerdere merken kwaliteitsniveau van Schellekens Events te kunnen blijven aanbieden.

Kernwaarden
De manier waarop we onze missie invullen wordt gestuurd door de 5 Waarden. Deze waarden zijn leidend en dit verwachten we van onze opdrachtgevers, leveranciers partners:
• Wij zijn eerlijk;
• Wij zijn betrouwbaar en komen onze afspraken na;
• Wij zijn loyaal;
• Wij streven naar de hoogste kwaliteit;
• Wij werken hard en nemen op tijd ruimte voor rust;

Terug

Nieuwsbrief ontvangen?

Klanten over Schellekens

Jochem Dielemans - Sanoma Media :

"“In mijn eerste baan bij Red Bull heb ik Peter en zijn broer Jan leren kennen. In mijn rol van eventcoördinator veelvuldig contact met elkaar gehad en samen de..." (lees meer)

Bekijk fotogalerij