Kennismaking

Kennismaking

Inventarisatie

Inventarisatie

Invulling EMS

Invulling EMS

Eventsupport

Eventsupport

Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

In 5 stappen, geen zorgen!

In 5 stappen, geen zorgen!

Interview met Jan en Peter Schellekens


Jan Schellekens

Uw licht, geluid & promotiemateriaal is bij Jan Schellekens in vertrouwde handen. Als oudste van de broers Schellekens is hij degene die plant en levert wat zijn jongere broer Peter verkoopt: service en kwaliteit.

“Mijn broer Peter is de oprichter van Schellekens Events, toen hij het te druk kreeg ben ik bij hem ingestapt. Ik ben aardig handig en kom van oorsprong uit de logistiek. Het was logisch dat ik de transporten en onderhoud van het materiaal op me nam. Inmiddels ben ik meer kwaliteitscontroller en ben ik de laatste die alles ziet, voordat het op locatie geleverd wordt.”

Hoewel we verschillen van karakter, zij we het erover eens dat we onze klanten 100% kwaliteit willen bieden. We gaan hier heel ver in. Zover zelfs dat Peter bij één van onze vaste opdrachtgevers op audiëntie moest komen. Op het Europese hoofdkantoor mocht hij aan de directie uitleggen hoe het mogelijk is dat wij hun materiaal zo netjes konden houden...

Het geheim van de smid is bij ons een streven naar perfectie. Hierdoor ontwikkelen we steeds zaken om - de spullen die onze opdrachtgevers ons in beheer geven - optimaal van kwaliteit te houden. Dat kan vanalles zijn: koelkasten, draaitafels of beamers, maar ook stoelen, promotie materiaal of een bar van € 20.000,
Je kan aan de spullen die bij ons in beheer zijn niet zien hoe vaak ze op transport zijn geweest, alles ziet er tiptop uit.”Peter Schellekens

Uw zorgen, uitdagingen en stress over het te organiseren evenement of promotieproject kunt u rustig achterlaten bij Peter Schellekens. Als jongste van de twee broers verzorgt hij de verkoop, de relaties en álle last minute uitdagingen die zich voordoen.

“Jan en ik zijn goed in wat we doen en dat resulteert erin dat het materiaal wat wij in beheer hebben altijd de juiste uitstraling heeft, compleet is en in perfecte staat verkeert. Juist die klanten die zoeken naar superschoon, de hoogste kwaliteit en een passende service die zijn bij ons aan het juiste adres. We leveren 24/7, over het hele land en tot op de minuut. In de écht last minute opdrachten vinden we onze uitdaging. Bellen betekent dan regelen en rijden.

Spullen arriveren altijd helemaal schoon op locatie, ook de niet-zichtbare plekken en stukken zijn schoon. Materiaal zo netjes houden vergt discipline en 100% inzet van onszelf en ons gehele team. Daar zijn we erg trots op.

Mijn broer en ik herkennen ons allebei in die drang naar perfectie. Afgelopen tijd is de handeling achter de schermen in ons magazijn  en onze backoffice aangepakt en vernieuwd. Wat resulteerde in een uniek 
voorraadbeheersysteem en nog strakkere procedures om onze dienstverlening nog betrouwbaarder en transparanter te maken. Geen verassingen, maar gewoon goed! Op lange termijn is dit de weg die we in willen slaan. Het pad van langdurige samenwerkingen, meer seizoensspreiding en nóg meer kwaliteit en beheersing.

Terug

Nieuwsbrief ontvangen?

Klanten over Schellekens

Jochem Dielemans - Sanoma Media :

"“In mijn eerste baan bij Red Bull heb ik Peter en zijn broer Jan leren kennen. In mijn rol van eventcoördinator veelvuldig contact met elkaar gehad en samen de..." (lees meer)

Bekijk fotogalerij